Pienkohdesuunnittelun lähtökohdat

Asuin- ja pienrakentajan tarve suunnittelun lähtökohta

Rakennussuunnittelumme lähtökohtana on asiakkaan tarve, jonka jalostamme jokaisen elämäntilanteeseen sopivaksi tilaksi.

Viihtyisyys

Suunnittelemme mielikuvienne ja tottumuksienne mukaisen mielekkään ja nautinnollisen elinympäristön. Havainnollistamme viihtyisyyden teille 3D-kuvan avulla.

Turvallisuus

Otamme huomioon rakennuksen turvallisen käytön, harkitusti ja oikeita materiaaleja käyttäen.

Energiatehokkuus

Opastamme rakennuksen rakennevaihtoehtojen valinnoissa, ja otamme huomioon rakennuskokonaisuuden energiankäytön, esimerkiksi aurinkoenergian hyödyntämisen rakennuksien sijoittelussa ja mallissa.

Kuvagalleria - pienkohteet

Kuvateksti 1

Kuvateksti 2

Pienkohteet

Pientalot

Suunnittelemme pientalot kustannustehokkaasti ja siten, että ne sopivat pohjoiseen ilmastoon. Pientalomme ovat yksilöllisiä kohteita, joissa arvo säilyy ja joissa otetaan huomioon asiakkaan tottumukset.

Pari- ja rivitalot

Pari- ja rivitaloissa on otettu huomioon useamman käyttäjän erilaiset ja -aikaiset tarpeet ja askareet. Varmistamme, että jokaisella asukkaalla on oma rauhansa.

Kerrostalot

Kerrostalosuunnittelussa painotamme erityisesti yksilöllisiä ratkaisuja huolimatta kerrostaloasumismuodosta. Suunnittelemme asuntoja mm. siten, että ne sijaitsevat useammassa kerroksessa perinteisen yhden kerroksen huoneiston sijaan. Käytämme mielellämme kerrostaloissamme pientalomaisia elementtejä.

Lomarakennus

Lomarakentamisessa otamme huomioon alueen aktiviteetit eli mitä asiakas lomallaan harrastaa. Lomarakennuksen ja ympäristön yhteys välittyy kokonaissuunnittelussa.

Pihakeittiöt

Kun vietät aikaasi ruuan parissa yksin tai yhdessä ystävien kera, pihakeittöissä syntyy makumuistoja, jotka säilyvät pitkään.

Saunat

Saunan henki ilmenee löylyn tuomana. Jokainen tarina on jokaisessa saunassa erilainen. Me huomioimme sen suunnittelussamme.

Eläinsuojat

Eläimet viihtyvät omassa tai lauman reviirissään, mm. parret ja pihatot toimivat tehokkaasti eläintä kunnioittaen.

Muut

Pihapiirin rakenteet on helppo havainnollistaa kolmiulotteisilla luonnoksilla. Itse toteutus suunnitellaan ympäristöä kunnioittaen ja pitkää käyttöikää ajatellen.

Kuvateksti 1

Kuvateksti 2

Kuvateksti 3

Kuvateksti 4

Copyright 2010. Arkkitehtitoimisto Suunnittelu Teppo Oy | Sivusto: Reddo Partners