Esittely

Arkkitehtitoimisto Suunnittelu Teppo Oy

Arkkitehtitoimisto Suunnittelu Teppo oy on monipuolinen arkkitehtitoimisto, joka suunnittelee, valvoo ja vetää rakennusprojekteja. Löydämme kuhunkin tilanteeseen tarkoituksenmukaisimmat sisustus- ja rakenneratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa.

Suunnittelussa käytämme ArchiCAD-tietomallinnusohjelmaa, jonka avulla saamme luonnolliset havainnekuvat kohteen eri suunnitteluvaiheissa

Suunnittelussa huomioimme pohjoisuuden ja paikallisen ilmaston vaatimat erityisolosuhteet sekä tarkoitusenmukaiset rakenteet ja pintamateriaalien pitkäikäisyyden

Energiatehokkuuteen vaikutamme loppuun viedyillä yksityiskohdilla ja rakentamisen laadun varmistamme valvonnalla.

Pitkä suunnitteluhistoria

Arkkitehtitoimisto Suunnittelu Teppo oy:n arkistossa on rakennussuunnittelutoimisto Toivo Lukkariniemen (vuodesta 1956) ja arkkitehtuuritoimisto Jukka Teppo (vuodesta 1978) noin 730 kohteen rakennussuunitelmat, joita voidaan hyödyntää myös tulevaisuudessa kiinteistöjen ylläpitoon ja peruskorjauksiin.

Rohkeutta uuden luomisessa ja tuotekehitystä pitkäjänteisesti

Jukka Teppo on kehittänyt jo vuodesta 1984 kiinteistöjen ylläpitosuunnitelmia, jotka vasta nyttemmin ovat yleistyneet laadittavaksi ja pakollisiksi. Ylläpitosuunnitelmat ja huoltokirjat ovat nykyisin itsestäänselvyys rakennusten valmistumisen jälkeisessä ylläpidossa.

Jukka Teppo on ollut mukana useissa uraauurtavissa kehittämishankkeissa. Teppo on kehittänyt myös SnowBrick-lumisysteemin, joka on eriytetty omaksi aputoiminimekseen kesäkuussa 2003. SnowBrick-toimiala: Lumi- ja ympäristömuotoiluarkkitehtuurin kehittäminen, koulutus- ja välinemyynti sekä rakentaminen. Teppo on patentoinut ja hyödyllisyysmallisuojannut tuotteensa.

www.snowbrick.fi

Copyright 2010. Arkkitehtitoimisto Suunnittelu Teppo Oy | Sivusto: Reddo Partners